Érettségi felkészítő

Érettségi nappali tagozaton

Ma már az érettségi bizonyítvány sok munkahelyen az alapvető elvárásokhoz tartozik.
A legtöbb OKJ-s szakma illetve a felsőoktatásba való továbbtanulás feltétele is az érettségi bizonyítvány megszerzése. Várjuk azok jelentkezését, akik valamilyen okból megszakították tanulmányaikat, de szeretnének maguknak több esélyt adni a munkaerőpiacon.
Nappali tagozatos tanulóink képzési napjai megegyeznek a tanév rendjével. Iskolánk tanulói kulturált körülmények között, zökkenőmentesen szerezhetik meg az érettségi vizsgához szükséges tudást.
Iskolai rendszerben, nappali munkarendben, 16-25 éves korúak számára nyújtunk gimnáziumi oktatást, az érettségi megszerzésének céljából.
Nappali tagozatos képzésünk az érvényben lévő kerettanterv alapján, a jelenleg érvényes jogszabályok alapján történik.
A képzés ideje 4 év, ami egyénileg rövidíthető, 9. és 10. évfolyamot, szakiskolát vagy szakmunkásképzőt végzettek számára, akár 2 év alatt is megszerezhető az érettségi bizonyítvány.

A képzés ideje alatt diákigazolvány és családi pótlék igényelhető. Ezen felül különböző szociális juttatások (pl.: árvasági) is járnak. Lehetőség van diákmunkát végezni, illetve TB jogviszonya is van a tanulónak.

Jelentkezési lap letöltése
/nappali tagozat/


Érettségi esti tagozaton

Ma már az érettségi bizonyítvány sok munkahelyen az alapvető elvárásokhoz tartozik. A legtöbb OKJ-s szakma illetve a felsőoktatásba való továbbtanulás feltétele is az érettségi bizonyítvány megszerzése. Várjuk azok jelentkezését, akik valamilyen okból megszakították tanulmányaikat, de szeretnének maguknak több esélyt adni a munkaerőpiacon.
Mivel a képzési napokat hétvégére tervezzük, akkor is megszerezheti érettségi bizonyítványát, ha dolgozik, vagy éppen pici gyermekével van otthon. Iskolánk tanulói kulturált körülmények között, zökkenőmentesen szerezhetik meg az érettségi vizsgához szükséges tudást.
Iskolai rendszerben, esti munkarendben, nem tanköteles korúak számára nyújtunk gimnáziumi oktatást, az érettségi megszerzésének céljából heti két tanítási nappal.
Esti tagozatos képzésünk az érvényben lévő kerettanterv alapján, a jelenleg érvényes jogszabályok alapján történik. A képzés ideje 4 év, ami egyénileg rövidíthető, 9. és 10. évfolyamot, szakiskolát vagy szakmunkásképzőt végzettek számára, akár 2 év alatt is megszerezhető az érettségi bizonyítvány.

A képzés ideje alatt diákigazolvány igényelhető!

Jelentkezési lap letöltése
/esti tagozat/