Érettségi nappali és esti tagozaton

Ma már az érettségi bizonyítvány sok munkahelyen az alapvető elvárásokhoz tartozik. A felsőoktatásba való továbbtanulás feltétele az érettségi bizonyítvány megszerzése. 

Várjuk azok jelentkezését, akik valamilyen okból megszakították tanulmányaikat, de szeretnének maguknak több esélyt adni a munkaerőpiacon.

Szakképzés részletei:

Nappali tagozatos tanulóink képzési napjai megegyeznek a tanév rendjével. Iskolai rendszerben, esti munkarendben, nem tanköteles korúak számára nyújtunk gimnáziumi oktatást, az érettségi megszerzésének céljából heti két tanítási nappal. Iskolánk tanulói kulturált körülmények között, zökkenőmentesen szerezhetik meg az érettségi vizsgához szükséges tudást.

Iskolai rendszerben, nappali munkarendben, 16-25 éves korúak számára nyújtunk gimnáziumi oktatást, az érettségi megszerzésének céljából.
Nappali/Esti tagozatos képzésünk az érvényben lévő kerettanterv alapján, a jelenleg érvényes jogszabályok alapján történik.
A képzés ideje 4 év, ami egyénileg rövidíthető, 9. és 10. évfolyamot, szakiskolát vagy szakmunkásképzőt végzettek számára, akár 2 év alatt is megszerezhető az érettségi bizonyítvány.

Cukrász szakképzés indul

Február 17-én 9:00 órakor
tartjuk a tanfolyamindító megbeszélését. További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.

Képzés időtartama

2 év 


Választható szakmairányok:
Nem válaszható

Cukrász szakképzés indul

Február 17-én 9:00 órakor
tartjuk Cukrász szaktanfolyamunk tanfolyamindító megbeszélését. További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.

Szakmajegyzék száma

410132301

Képzés időtartama

3 év (felnőtteknek rövidebb képzés lehetősége)


Választható szakmairányok:
Nem válaszható


KKK/PTT

KKK letöltése (pdf)
PTT letöltése (pdf)

Ágazat neve

Turizmus-vendéglátás

Fontos információ:

A képzés ideje alatt diákigazolvány és családi pótlék igényelhető. Ezen felül különböző szociális juttatások (pl.: árvasági) is járnak. Lehetőség van diákmunkát végezni, illetve TB jogviszonya is van a tanulónak.

Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki az alább található űrlapot!

Név(Kötelező)
Email(Kötelező)
Elolvasom az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

A jelentkezés lépései:

1. Töltsd ki a jelentkező űrlapot!2. Kattints az “Elküld” gombra. Itt néhány másodpercre szükség lesz, amíg feldolgozza a rendszer a jelentkezésed.3. Ezután nincs további teendőd. Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, és konkrét kérdéseid lennének a képzésekkel kapcsolatban, írj nekünk e-mailt – minden levélre válaszolunk.

Garantáltan biztonságos jelentkezés

Adataidat a hozzájárulásod nélkül nem kezeljük, nem adjuk ki senkinek. A weboldalunk SSL tanúsítványa garancia arra, hogy a megadott adataidat biztonságosan kezeljük.

Egy idézet csak neked:

Egyetlen nap sem vész kárba, melyen tanultál valamit.


David Eddings

Kapcsolat:

info@gblsz.hu
+36 37 540 186
OM: 200584  
Cím: 3000 Hatvan, Nagy Lajos király u. 9.
Az iskola fenntartója: Tudás Centrum
crossmenu